"Ополченочка", яка втекла із "ДНР", розсекретила генерала РФ, що воював на Донбасі (відео)

Світлана Дрюк розповіла про роботу так званого "МГБ ДНР" і 11-го полку, починаючи з 2016 року.

Головна героїня першого повнометражнго фільму пропагандистів "ЛДНР" Світлана Дрюк ("Ополченочка"), яка втекла від бойовиків, здала російського генерала, що воював на Донбасі. Про це вона розповіла у відео, яке опублікувала на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Дрюк розповіла про роботу так званого "МГБ ДНР" і 11-го полку (незаконне формування 1-го армійського корпусу РФ), починаючи з 2016 року (коли вона з'явилася в полку). Разом з цим Світлана назвала реальне прізвище першого командира своєї частини.

"Демонів, Каменєв - це прізвища прикриття. Насправді він Бердніков Роман Борисович. Наскільки я знаю, нещодавно він отримав звання генерала і, якщо не помиляюся, зараз знаходиться на Забайкаллі. Його не дуже афішують... Підтвердження того, що він був тут у мене є на руках", - заявила "Ополченочка".

Дивитися з 07:16 хвилини:

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...