"Ополченці" в шоці: Аксьонов виганяє на вулицю "героїв" "кримської весни"

Коли "влада" вирішила виставити своїх "захисників" на вулицю разом з сім'ями, ті кинулися скаржитися до Аксьонова та незаконно обраного депутата Держдуми від Криму Михайла Шеремета.

Так званий "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов виселяє на вулицю т. зв. "ополченців", які сприяли окупації півострова Росією в 2014 році. Про це йде мова в матеріалі, опублікованому на сайті проросійського видання "Антифашист", інформують Патріоти України.

У цій публікації йдеться про те, що "влада" Криму вирішила виселити родини колишніх т. зв. "народних ополченців", а насправді - прихильників "русского мира", які сприяли окупації півострова. Ці сім'ї проживали в гуртожитку на вулиці Руській в Сімферополі: туди вони заселилися ще в 2015 році.

"Это здание было нежилым — отсутствовали электричество, вода, канализация, окна. Внутри гулял ветер и были горы мусора. Но 25 семей, которым Аксенов предложил это жилье, были рады и этому. Люди ободрали сгнившие обои, вывезли мусор и поставили новые окна, а само здание привели в порядок. И все на свои деньги", - розповіла дружина одного з колаборантів.

Проте, коли "влада" вирішила виставити своїх "захисників" на вулицю разом з сім'ями, ті кинулися скаржитися до Аксьонова та незаконно обраного депутата Держдуми від Криму Михайла Шеремета, який в 2014 році був одним з командирів "ополчення". Але ні Аксьонов, ні Шеремет ніяк на прохання і благання не відреагували.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...