Оприлюднено особу бійця ЗСУ, котрий загинув 7 серпня на Донбасі через обстріл російських окупантів

Українського захисника, якого 7 серпня вбили російські окупаційні війська на Донбасі, звуть Ярослав Семеняк. Чоловік загинув саме тоді, коли з іншими військовими надавав допомогу місцевим жителям у відновленні пошкодженої цивільної інфраструктури у Пісках. Про це повідомляє Сумська облдержадміністрація, зазначають Патріоти України.

32 річний військовий був родом із Сумщини. Боєць служив за контрактом у лавах Збройних сил України з червня 2020 року.

"Молодший сержант військової частини А1376 загинув 7 серпня в результаті ворожого обстрілу в районі селища Піски", – йдеться у повідомленні.


В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.