Оптимістична "д*па": Кремль нарешті визнав, що економіка Росії у кризі, але Пєсков підніс це як перемогу

Спікер Кремля сказав, що з боку держави економічним проблемам надавалася під час пандемії “хірургічна” допомога.

Через пандемію коронавірусу економіка Росії дещо “припала”. Про це розповів спікер президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України.

При цьому Пєсков стверджує, що саме в Росії економіка “припала” дещо менше в порівнянні з іншими країнами, тому що в Росії її “підтримували”. Спікер Кремля сказав, що з боку держави економічним проблемам надавалася під час пандемії “хірургічна” допомога. Тобто, допомогу нібито давали тільки тим, хто дійсно її потребував.

Крім того, прес-секретар Путіна заявив, що економіка Росії є досить “мобільною”. Він вважає, що інші країни “качали трильйони своєї валюти”, але їх економіку це не врятувало. По всій видимості, Пєсков мав у вигляді Сполучені Штати.

Джерело: РБК.ру

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...