ОПУ проконсультувався з пеклом? На Банковій пов'язали свої провали в економічній політиці держави з небажанням українців бачити відьмацький капелюх на головній різдвяній ялинці країни

Не той народ українці, щоб оцінити потуги новатора Милованова, раз народ навіть різдвяне дерево облаштувати у стилі відмакського шабашу не бажає. Схоже великий економіст переконує: гроші - зло, отже треба ставити на Різдво чорту кочергу, а не Богу свічку.

Ялинка, прикрашена чарівним капелюхом, виглядала красиво, а небажання українців бачити на традиційно християнському святі у намолених стін Святої Софії демонічні атрибути, це, начебто вказує на відсталість і несприйняття реформ, над котрими, треба думати, неустанно працюють новатори зі "Слуги народу", зазначають Патріоти України. Таку думку висловив радник глави Офіса президента Тимофій Милованов.

Він розкритикував ідею зняти з головної ялинки України чарівний капелюх. Свою реакцію Милованов аргументує тим, що складно очікувати інновацій у країні, де людей обурила навіть така новинка як капелюх.

"Складно очікувати інновацій в країні, де людям навіть не подобається така проста інновація як капелюх. Але "дорогу осіліт ідущій". Так що колись все з інноваціями буде добре", - написав він у Facebook.

Користувачі соцмережі прокоментували допис Милованова.

"Інновації починаються не з декору ялинок, а з гарних університетів та непорушної власності на інтелектуальні права, яка в Україні відсутня".

"Яка влада, такі й інновації".

"Красива ялинка і зі смаком. Ейфелеву вежу також фукали. Вистачило сили її не знести".

"Капелюх - то про Гелловін, Різдво - це зірка. Можна залишити Різдво без цих ваших інновацій. 2 Гелловіни на рік мені не треба, уже й так 1,5 роки суцільний гелловін".

"Якщо капелюх - інновація, то це капець".

"Капелюх реально крутий. І гриби, і шишки - усе круто".

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...