Зеленський домігся свого, знайшли "крайнього" в ГПУ: Третій зам "своєї дівчини" виписав Порошенку підозру у державній зраді...

Підозру у державній зраді надіслано п'ятому президенту України Петру Порошенку поштою. Його також підозрюють у сприянні терористичній організації. Про це "РБК-Україна" розповіло джерело в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

"Підозру Порошенку відправлено поштою. Його повідомили про підозру в держзраді та сприянню терористичної організації", - повідомило джерело. У свою чергу адвокат Ілля Новіков опублікувавши фото відповідного документа, спрямованого Порошенком.

Йдеться про забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння 2014-2015 рр. Він також уточнив, що Порошенко направлена повістка на допит на 23 грудня.

Підозра Порошенку: що кажуть у ДБР

Держбюро розслідувань офіційно підтвердило, що Петру Порошенку оголошено підозру в держзраді та сприянні терористичним організаціям у справі щодо постачання вугілля з непідконтрольних районів Донбасу.Наголошується, що за його участю "ЛНР" та "ДНР" було профінансовано на 1,5 млрд гривень.

"Співробітники ДБР у взаємодії з СБУ та під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора розслідують кримінальне провадження з організації злочинної схеми постачання вугілля з тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР" групою громадян України на загальну суму близько 1,5 млрд. грн.

П'ятий Президент України підозрюється в тому, що він, діючи за попередньою змовою групою осіб, зокрема, з числа представників вищого керівництва РФ, сприяв діяльності терористичних організацій ЛНР і ДНР", - повідомили в ДБР.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...