Опубліковано запис потрапляння першої ракети в "Боїнг" МАУ над Тегераном (відео)

На відеозаписі можна помітити, що час падіння літака - 6:18 по Тегерану.

В Інтернеті з'явилися нові відеозаписи, на яких відображено момент падіння літака "Боїнг - 737" компанії "МАУ" при зльоті з Тегерана. Його виклав у себе в мікроблозі "Твіттер" журналіст The New York Times, колишній співробітник Bellingcat Крістіан Тріберт, передають Патріоти України.

На відеозаписі можна помітити, що час падіння літака - 6:18 по Тегерану. При цьому ніхто з операторів відео, які знімали момент катастрофи, не постраждав і не загинув.

Також журналіст виклав ще одне відео, на якому можна побачити момент пуску ракети: це сталося о 6:15 за місцевим часом. Літак продовжував летіти і вже після пуску ракети повернув в сторону аеропорту, коли отримав пошкодження від удару і почав наближатися до землі. Пілоти після влучення ракети в кабіну загинули миттєво.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...