Опух через перебір з ін'єкціями: Дублера Путіна невдало "підігнали" під оригінал, - ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін не в змозі брати участь у громадських заходах, тому 25 січня, в День російського студентства, його заміняв дублер. Причому з двійником Путіна виникли проблеми. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ,передають Патріоти України.

У середу Московський державний університет імені М.В. Ломоносова відвідала "людина, схожа на президента Росії Володимира Путіна". За даними каналу, це був основний дублер диктатора.

Зазначається, що під час публічної зустрічі зі студентами, запис якої є на офіційному сайті Кремля, багато хто помітив деякі дивацтва і фізіологічні особливості "президента".

"Крім того, що людина схожа на Путіна, на відміну від оригіналу, абсолютно не боялася знаходиться поблизу великої кількості маловідомих і зовсім незнайомих йому людей, що зовсім не характерно для президента в останні кілька років, так і явні відмінності спостерігалися і на обличчі псевдо Путіна, і в манері його поведінки", - пише генерал СЗР.

Зокрема, "ліва скула у дублера опухла та неприродно "грала" при пожвавленні міміки обличчя "президента". "Неприродня верхня губа - результат невдалої "підгонки" дублера під оригінал і перебір з ін'єкціями. Манера сміятися у двійника відрізняється від сміху Путіна, як і деякі особливості в рухах, які у дублера виглядають скутими. Цей вихід дублера президента на публіку був не найвдалішим, але діватися нікуди, Путін не в змозі брати участь у подібних заходах", - резюмували на каналі.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...