Опинився у реанімації: У приятеля Путіна Берлусконі виявили смертельну хворобу, - ЗМІ

В екс-прем'єра Італії, близького друга російського диктатора Володимира Путіна Сільвіо Берлусконі виявили лейкемію – онкологічне злоякісне захворювання клітин крові, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Corriere della Sera, десять днів тому 86-річний Берлусконі потрапив до лікарні Святого Рафаеля у Мілані. Його виписку відклали на кілька днів.

Однак вдома політик побув не довго. 2 квітня він потрапив у реанімацію. Італійські ЗМІ писали про проблеми з диханням, пов'язані з рецидивом пневмонії, однак причина виявилась не тільки в цьому. "Cільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму", - йдеться у публікації.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...