ОПЗЖ - московсько-фашистський оплот в Україні: Під час обшуків у ренегата Киви знайшли купу незадекларованого золота й картину, де той зображений в образі Муссоліні

Під час обшуків у будинку народного депутата від партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллі Киви виявили купу золота та картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні, повідомляють Патріоти України з посиланням на розслідування Bihus Info.

Зокрема, у народного депутата знайшли майже десяток злитків золота на суму понад 1 мільйон гривень.

Крім того,за джерелами журналістів у правоохоронних органах, у будинку Киви знайшли готівкою понад 1,1 мільйон гривень і понад 500 тисяч доларів, а також більше 300 тисяч гривень в автомобілі.

Жодної з цих сум грошей та коштовностей немає в декларації народного депутата.

Одна з віднайдених картин під час обшуків, на якій Медведчук, Рабінович та Кива зорбажені в образі головних героїв радянського фільму
Одна з віднайдених картин під час обшуків, на якій Медведчук, Рабінович та Кива зорбажені в образі головних героїв радянського фільму "Кавказька полоненка"
Журналістам-розслідувачам вдалося також побачити дві картини, які раніше продавала на своїй facebook-cторінці керівниця проросійського видання "Страна.юа" Світлана Крюкова. На одній із картин Кива зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні. На іншій - Кива разом зі своїми однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем зображені в образі головних персонажів радянського фільму "Кавказька полонянка".

Нагадаємо: Кива вважає себе борцем із сучасним фашизмом та нацизмом. Неодноразово він говорив, що "ненавидить фашизм і завжди буде боротися з ним".

Що було раніше: 21 листопада журналісти-розслідувачі дізналися, що Кива живе в незадекларованому маєтку під Києвом, який коштує більше 21 мільйонів гривень.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....