ОПЗЖ перебуває в опозиції не до влади, а до самого існування української держави, - секретар РНБО Данілов

"Опозиційна платформа - За життя" шантажує Україну і світ загрозою розв'язання в Європі масштабної війни шляхом активізації воєнних дій на сході України. Про це пише у фейсбуці секретар РНБО Олексій Данілов. Таким чином він прокоментував останню заяву ОПЗЖ, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні Україна перебуває в ситуації російської військової агресії, яка супроводжується окупацією Криму й окремих районів Сходу. Однак у ці складні часи всередині країни у нас опозиція не до влади, а опозиція до держави, до самого факту її існування", - вважає Данілов.

Він називає ОПЗЖ "філією" Єдиної Росії "і стверджує, що партія шантажує Україну і світ загрозою розв'язання війни в Європі. "Нахабно погрожує нам на нашій землі, прозоро натякаючи на російські війська, які вони розглядають як свій актив тиску на українську владу і світове співтовариство", - написав Данілов.

Секретар РНБО також нагадав, що саме політики, які входять до складу ОПЗЖ, кілька десятиліть вибудовували кланово-олігархічну державу з корупційною судовою системою, з законами, виписаними під "схеми" і "відкати" і з вертикаллю державного управління, налаштованою на "розпил" бюджетних коштів.

"Вони говорять про правила, які вони формували під себе, під свої "чорні схеми", вони закликають до правосуддя в судах, які вони корумпували. Для них справедливий суд - це суд над Василем Стусом 1980 року", - вважає Данілов.

Раніше "Опозиційна платформа - За життя" оприлюднила заяву, в якій звинуватила владу України в "масовому політичному цькуванні інакомислення" і назвала одним із можливих наслідків "ескалацію конфлікту на Донбасі, який потенційно здатний перерости у велику війну в Європі".

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...