ОПЗЖист Кива знову потрапив у скандал: Ренегат насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки

З нагоди 7 річниці звільнення Авдіївки 72 бригада ЗСУ з допомогою повітряних кульок запустила в бік Донецька український прапор. Цю акцію розкритикував нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал "Останній Блокпост"

Він зухвало заявив, що "у мого друга незабаром день народження, можна замовити запуск кульок?". Про це він написав у коментарях під дописом.

Кива насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки

Військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ разом з представниками громадської організації "Третя сила" та небайдужими людьми підняли у небо в сторону Донецька державний прапор. Це трапилось до 7 річниці звільнення Авдіївки – місто звільнили 30 липня 2014 року.

Допис, який прокоментував Ілля Кива у фейсбуці / Скриншот зі сторінки Влада Іванова

На подію відреагував проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива.

Перший коментар Іллі Киви / Скриншот зі сторінки Влада Іванова

Нардеп ОПЗЖ заявив, що у його друга зовсім скоро день народження.

У мене скоро у одного день народження, можна замовити запуск кульок? Дивлюся у вас професійно це вже виходить, – цинічно заявив Кива.

Продовжив свою репліку тим, що незабаром 1 вересня, тож "можна в школах ще підробляти, діти будуть дуже раді! Раніше, дорослі люди ракети в космос запускали, тепер бл*ть повітряні кулі".

Коментар Киви щодо акції на річницю звільненні Авдіївки / Скриншот зі сторінки Влада Іванова

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...