Орбан дуже хоче дружити з Путіним: Угорщина проти того, щоб ЄС продовжив запроваджувати санкції проти Росії

Радник прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана Балаш Орбан закликає ЄС відмовитися від нових санкцій проти Росії. Будапешт вважає, що треба дипломатично домовлятися з Кремлем. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

На думку радника Балаша Орбана, Євросоюз теж сильно страждає від санкцій проти РФ. "Ми б рекомендували зупинити санкційний процес... ми бачимо, що чим більше санкції ми вводимо, тим важче нам. А Росія? Так, їм теж боляче, але вони тримаються, і, більше того, навіть просуваються в Україні... Так, у нас є певні досягнення, але якщо так піде і далі, якщо логічно подумати - це закінчиться погано для нас", - наголосив Балаш.

Радник Орбана пропонує припинити війну шляхом дипломатичного урегулювання. "Тому потрібно подумати про щось інше - мирні переговори, припинення вогню, дипломатію. Це рішення, яке ми пропонуємо", - каже Балаш Орбан.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...