Орбан на таємній зустрічі із прихильниками намагався "відмити" Кремль від крові і "пророчив" Україні тривалу війну

Лояльна політика Угорщини щодо Росії та її вторгнення в Україну призвела до того, що в ЄС заговорили про можливість виключення країни з союзу. Але, судячи з усього, це не зупиняє прем’єр-міністра Віктора Орбана від підтримки Кремля. На таємній зустрічі із прихильниками він вкотре розкритикував європейських лідерів через антиросійські санкції, спрогнозував розпад ЄС до 2030 року та програш України у війні проти РФ. Про це повідомляє угорська редакція "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

У своїй прокремлівській промові Орбан заявив, що війну в Україні «спровокував Захід». За його словами, це мав би бути «локальний конфлікт», але через тиск США та європейських партнерів він переріс у «глобальний». Угорський прем’єр висловив припущення, що війна може тривати до 2030 року, а її наслідком буде те, що Україна втратить «третину чи навіть половину своїх територій».

Крім того, Орбан знову розкритикував Євросоюз. Він заявив, що в Європі зараз «немає справжнього лідера, якою раніше була Ангела Меркель». Політик вважає, що саме цей фактор спричинив введення антиросійських санкцій, які є для ЄС «пострілом собі у ногу». Орбан пообіцяв робити все можливе, аби заблокувати продовження обмежень для РФ, які обговорюватимуться навесні.

На думку угорського прем’єр-міністра, Євросоюз як континентальне об’єднання припинить своє існування до 2030 року. Не обійшлося у промові Орбана і без болючого для нього расового питання: він спрогнозував, що до 2040 року іммігранти-мусульмани становитимуть більшість у містах Франції, чи навіть в інших містах і столицях ЄС.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...