Орбан постарався: Населення Угорщини вважає, що Україна становить більшу загрозу, ніж Росія, - опитування

Угорське суспільство вже бачить в Україні більшу загрозу, ніж у Росії, свідчать результати опитування аналітичного центру Policy Solutions, пише Telex, передають Патріоти України.

З усіх опитаних країн угорці вважають Україну найбільшою загрозою (51%), за нею йдуть Росія (46%), Китай (34%) і США (34%).

Соціологи заявили, що це значна зміна порівняно з торішніми даними: у 2023 році угорці, як і раніше, вважали Росію найбільшою загрозою, на 12 процентних пунктів більше, ніж Україну.

За даними дослідження, за останній рік сприйняття України погіршилося найбільше, незалежно від партійної приналежності.

Порівняно з опитуванням 2023 року, ставлення до українських біженців ще більше погіршилося. Навесні 2024 року лише 17% респондентів почувалися б добре, якби українські біженці переїхали до їхнього району, тоді як кожен другий (49%) почувався б погано, якби вони це зробили.

Експеримент виправдав себе: Український дрон-дракон вперше підсмажив російський танк

субота, 5 жовтень 2024, 6:58

Українські війська вперше застосували термітний безпілотник "Дракон" для знищення російського танка, йдеться у звіті 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Батальйон безпілотників бригади, відомий як "Злі сапсани", засто...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...