Організація підпілля та терору на "новоприєднаних територіях РФ": У Ростові-на-Дону судитимуть п'ятьох мелітопольчан-ветеранів війни

 data-verified=

Суд у Ростові-на-Дону розгляне "найбільшу за кількістю учасників" кримінальну справу нібито про організацію підпілля на території окупованого Мелітополя.

За версією ФСБ, п'ятеро жителів Мелітополя – контрактник ЗСУ Ігор Горлов, військовослужбовці тероборони Володимир Зуєв, Андрій Голубєв і Олександр Жуков, а також звільнений у відставку Юрій Петров – нібито були членами "Союзу учасників АТО Мелітополя". Про це пише російське видання "Комерсант".

Росія приписує українцям нібито планування вибухів "у розташуваннях російських військ і місцях роздачі гуманітарної допомоги".

Українці, за версією ФСБ, начебто збиралися закидати гранатами військову техніку, військовослужбовців і підірвати автомобіль.

Зазначається, що жителів Мелітополя затримали, потім доправили до Криму, а пізніше – до СІЗО "Лефортово" в Москві.

Судилище розпочнеться у квітні.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...