Організовує "культурно-масові заходи" в Маріуполі: Депутатка з ОПЗЖ виявилася колаборанткою (фото)

Депутатці Маріупольської міськради оголосили підозру у державній зраді. Про це повідомив Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України.

За даними слідства, з 24 лютого депутатка за власною ініціативою почала співпрацювати з військами Російської Федерації для забезпечення діяльності окупаційної адміністрації на території міста.

На псевдопосаді "начальника відділу культури адміністрації міста Маріуполь", підозрювана організовує "культурно-масові заходи", пропагуючи так звану "ДНР". Крім того, залучає до співпраці з окупантами мешканців.

Також разом із псевдокерівництвом міста і депутатом державної думи РФ вона розповсюджує у школах літературу російського міністерства освіти для поширення російської ідеології і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Офіс генпрокурора не називає прізвища колаборантки. Однак по заблюреному фото видно, що йдеться про депутатку від "Опозиційної платформи - За життя" Олену Карпенко.

За даними "Чесно", Карпенко допомагала росіянам паралізувати місто і створити гуманітарну катастрофу. Карпенко обиралась депутаткою від ОПЗЖ у 2020 році.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...