Організував бізнесмен із Чернівців: Таємна група впливу у "Слузі народу" потрапила на відео

Зустріч була організована не тільки Іллею Павлюком, а й соратником "сім'ї" Януковича Сергієм Тригубенком, який при екс-президенті був куратором вугільної промисловості.

У мережу потрапило відео, на якому відображена так звана група впливу Павлюка, яку організував чернівецький бізнесмен Ілля Павлюк у партії "Слуга народу". Нардепи провели таємну зустріч у Києві, в Маріїнському залі готелю "Україна". Кадри були оприлюднені виключеним із партії депутатом Антоном Поляковим у Telegram, передають Патріоти України.

Зустріч була організована не тільки Павлюком, а й соратником "сім'ї" Януковича Сергієм Тригубенком, який при екс-президенті був куратором вугільної промисловості. На зустрічі були помічені: Ольга Кавун, Артем Дмитрук, Олексій Ковальов, Олексій Леонов, Микола Галушко, Павло Павлиш, Володимир Гевко, Володимир Тимофійчук, Олег Марусяк, Юлія Діденко, Олег Арсенюк, Юрій Кузбіт, Валерій Божик, Максим Заремський, Олександр Аліксійчук, Олександр Горобець, Зіновій Андрійович, Олена Лис, Ігор Негулевський, Олег Воронько, Максим Павлюк (племінник Іллі Павлюка), Олександр Ковальчук, Оксана Грищук, Сергій Бунін. Вони входять у групу Павлюка.

Повідомляється, що зустріч була присвячена голосування на засіданні Верховної Ради за законопроекти, вигідні групі Павлюка-Трегубенка.


"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...