Орки отримали по зубах: ЗСУ здобули історичну перемогу над російською армією у битві за Київ, - Бутусов

Збройні сили України здобули історичну перемогу над російськими окупантами у битві за Київ. На 36-й день війни настав переломний момент. Таку думку у Facebook висловив журналіст Юрій Бутусов. При цьому він зазначив, що попереду все одно ще жорстока та тривала війна, передають Патріоти України.

"Здобуто історичну перемогу Збройних сил України над російською армією в битві за Київ. 31 березня – стратегічна поразка Путіна, переломний момент на 36-й день війни. Так, попереду ще багато болю, крові, жертв, відданості, поту і сліз, і попереду потрібно зробити набагато більше роботи, ніж ми зробили зараз. Війна буде жорстокою та тривалою. Бої на київському напрямку будуть продовжені. Але ворог відкинутий з Житомирської траси, і отже – загроза оточення столиці усунута силою української зброї", – написав Бутусов.

За словами журналіста, противник відкочується на північ. А це означає, що можуть почати тікати і війська на схід від столиці України Бутусов також пояснив, що усунення загрози оточення столиці України розв’язує руки українському командуванню, і дозволяє маневрувати резервами на інших оперативних напрямках. Тепер Києву загрожують передусім обстріли.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...