"Орки вельми пожвавилися": Подробиці обстрілів на Донбасі й загибелі українських бійців (відео)

Стали відомі подробиці нічних ворожих обстрілів на Донбасі, в результаті яких загинули двоє українських військовослужбовців. Їх повідомив у Facebook координатор проекту "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець, передають Патріоти України.

"Так, орки ще з ночі "вельми пожвавилися"... до ранку, як стало світати (близько 04:00) - з'явилися загиблі... Пожвавлення, так чи інакше, спостерігається практично по всіх ділянках...", - написав він.

Обстріл, за даними експерта, був не один. Бойовики застосовували станкові автоматичні гранатомети, РПГ, міномети, а також стрілецьку зброю. "Кількість постраждалих за нашими відомостями" дещо відрізняється " від відомостей штабу ООС, озвучена в офіційному повідомленні... Ворожі снайпери і ДРГ як продовжували, так і продовжують "в повний зріст..." - більшість наших "300-х", включаючи цілий ряд "раптових і несподіваних" підривів, за цей період - результат саме їх дій...",- зазначив Машовець.

Він також розповів, що щодо вогню у відповідь українських військових є суперечлива інформація.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...