"Орки засинають, просинаються HIMARS": ЗСУ знищили ще один ворожий склад в окупованій Новій Каховці (відео)

В тимчасово окупованій Новій Каховці пізно ввечері 11 липня пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомили про детонацію боєкомплектів на складі окупантів. Зокрема, про вибух на ворожому складі розповів речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Також про це повідомляли у низці українських телеграм-каналів, передають Патріоти України.

У Новій Каховці чули вибухи

О 22:25 Братчук у своєму телеграм-каналі повідомив про вибух на військовому складі окупантів у Новій Каховці. "Нова Каховка. Мінус БК. Підтверджено", – йдеться у дописі.

За інформацією Суспільного, у місті оголосили повітряну тривогу. Згодом у мережі з'явилися відео вибуху, які зафільмували місцеві жителі.

Вони повідомили, що інцидент трапився біля Каховської гідроелектростанції. На ворожому складі почалася детонація боєприпасів.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...