"Ось би тебе так очистити": Горбунов відповів пропагандистці "ДНР", яка порівняла довоєнний Маріуполь з "небіжчиком, якого наряджали" (відео)

Головна пропагандистка "ДНР" Майя Пирогова порівняла Маріуполь з небіжчиком, передають Патріоти України.

"Маріуполь очистився. Таке відчуття, що ось цими всіма красивостями - мішурою, парками - його осквернили. А тепер він очистився", - сказала Пирогова в ефірі місцевого телеканалу.

Закадровий голос повідомив, що українці відкрили в Маріуполі багато шкіл, садочків, парків, але виглядало це якось не душевно. Таке відчуття було, за словами журналіста, що українці "наряджали" небіжчика.

На цю пропагандистську маячню відреагував український телеведучий Юрій Горбунов. Він висловив бажання, щоб і саму Пирогову так "очистили", як окупанти зробили це з Маріуполем. "От би тебе так очистити і ще парочку російських міст! Що вони вживають?"- висловився Горбунов.

Шанувальники телеведучого погодилися з ним і навіть запропонували свої версії з "очищення" Росії. "Особливо Москву і Пітер", "Країна вбивць, злодіїв і ґвалтівників", "Боже, яке кончене", "Це неможливо слухати. Духовно хворі люди", "Це жах. Вони точно зомбі", - пишуть користувачі мережі.


Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...