"Ось чому більше в Росію не їздила": Архівне фото Єлизавети II з Єльциним повеселило мережу

Королівський протокол забороняє доторкатися монарха, але з якихось причин Борис Єльцин про це забув.

Архівний знімок Єлизавети II, який був зроблений 1994 року під час відвідування Кремля, повеселив мережу. Користувачів мережі порадувало фото, на якому перший президент Росії Борис Єльцин нібито заграє до королеви Великої Британії Єлизавети II, повідомляють Патріоти України.

Випадкове фото настільки розбурхало мережу, що користувачі навіть припустили, нібито саме цей інцидент став причиною єдиного візиту у Росію королеви. "Королева, розумієш": 26 років тому почався перший і останній візит Єлизавети II в Росію", – підписав архівний знімок Telegram-канал Пул №3.

До слова, саме тоді, між Єльциним і Єлизаветою II мало не трапився скандал. Під час зустрічі перший президент Росії вирішив вчинити як джентльмен і потягнувся до королеви, щоб допомогти їй зняти пальто. Як відомо, королівський протокол забороняє доторкатися монарха, але з якихось причин Єльцин про це забув. Сама ж Єлизавета II не розгубилася і проявила чудеса спритності, елегантно ухилившись від руки президента.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...