Ось чому Кремлю потрібна мобілізація: Українські військові знову знайшли на одній з позицій окупантів рапорти про відмову воювати (фото)

ЗСУ знайшли на одній з позицій російських окупантів рапорти про відмову воювати в Україні. Про це повідомив офіцер 95 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Юрій Кочевенко, передають Патріоти України.

Він звернувся до тих росіян, які зараз, вільно чи не вільно, йдуть на призовні пункти, після оголошення часткової мобілізації. "Ви питаєте, де поділася хвалена "друга армія світу" і чому потрібна мобілізація. Ось одна з відповідей", - зазначив він і показав рапорти російських військових з відмовою воювати.

"Ці документи написані російськими солдатами власноруч. Їм, на відміну від багатьох їхніх товаришів, що лежать в українській землі, ще пощастило", - зазначив військовий.

Кочевенко додав, що це тільки те, що написано в офіційному документі. "Реальність для них набагато жахливіша. Росіяни, зрозумійте і усвідомте - вас тут чекає тільки смерть", - появним український військовий.


Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...