Ось кого Арахамія прочить у мери Києва: Амбітна білявка зі "Слуг народу" готова відправити Кличка "на пенсію"

Чергові вибори мера Києва і Київради заплановані на 25 жовтня 2020 року.

Нардепка від партії "Слуга народу" Ірина Верещук не виключає своєї участі у виборах міського голови Києва. Про це екс-мер галицького містечка Рава-Руська сама заявила в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", зазначають Патріоти України.

Верещук вважає дивним, якби президентська партія не делегувала жінок на посади міських голів.

"У мене є плани, вони амбітні. Серед цих планів, звичайно, є така амбіція", – відповіла Верещук на запитання щодо потенційної можливості стати мером Києва.

Водночас розмови щодо цього у неї із президентом Володимиром Зеленським ще не було. "Але питання відкрите", – сказала нардепка.

Нагадаємо, голова парламентської фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія заявив, що кандидатом на пост мера Києва від партії "Слуга народу" може стати жінка, ім'я якої в політсилі розголошувати поки не хочуть.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...