"Ось так вони поводяться з нашим президентом": Росіянка в Європі обурилася похованим у гумових пенісах Путіним

Росіянка викликала хвилю глузувань своєю реакцією на перформанс одного із секс-шопів на "вулиці Червоних ліхтарів" Гамбурга з похованим у пенісах російським президентом Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

На опублікованому відео жінка обурюється тим, що побачила у вітрині магазину: "Недалеко від мого будинку, зараз я вам покажу те, що бачу у вітрині магазину. Ось я стою в центрі вулиці, так? У самому центрі міста в цих непристойних місцях, де одні, це саме, повії. Ну ось дивіться, що я бачу".

Росіянка показала на камеру ляльку з маскою Путіна, що лежить біля імпровізованого надгробка в гумових членах. Навпроти Путіна автори інсталяції розмістили іграшку у формі німецького танка, гарматою спрямованого на президента РФ.

"Ось так вони поводяться з нашим президентом. І це нормально: діти ходять дивляться на це. Це нормально, що людина лежить в крові, в какашках, пенісах, в могилі. А написати букву Z - це нацизм. А ось це - нормально. Ось лежить Путін, а ось - німецький танк. Як це вам подобається взагалі?" - поскаржилася росіянка.

Користувачі Twitter миттєво написали, що думають про російський менталітет:

  • "А що вона робить у кварталі, де одні повії стоять? Просто цікаво";
  • "Навіть німецькі повії оцінили пупкіна по заслугах";
  • "За якимось незрозумілим збігом, президентів, що не бомблять сусідні країни, так не висміюють";
  • "Чемодан, вокзал, додому. Вдома ні повій, ні вітрин з обкладеними какашками Путіним".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...