"Ось така вона руська "турбота": В окупованому Маріуполі хворі лежать надворі біля входу до лікарні (відео)

У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі біля лікарні хворі в очікуванні меддопомоги лежать прямо на вулиці, і люди в чергах стоять, щоб отримати тарілку їжі. Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та оприлюднив відповідні відео, передають Патріоти України.

"В окупованому Маріуполі хворі лежать прямо на вулиці. І цього навіть не ховають під час інтерв’ю на пропагандистському ТБ. Такий рівень медицини дорівнює тому, що смертність у Маріуполі зросла у п'ять разів. Ось така вона руська "турбота" про маріупольців. А це ще навіть не спалах COVID-19", - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що у Маріуполі люди змушені вишукуватися у черги, щоб отримати хоч якусь воду та їжу, бо у них немає іншого вибору, як йти на принизливі роботи, щоб вижити та отримати мінімальні гроші для життя. "Таке саме відношення до людей було під час окупації міста у Другій світовій війні. рашисти вчергове показують, що вони є послідовними нащадками фашистів", - підкреслив радник мера.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...