"Ось тоді Росія реально посиплеться. Фактично це буде схоже на кінець війни": Романенко пояснив, яка зброя може прискорити перемогу

Якщо США нададуть Україні ракети JASSM без обмежень, ЗСУ зможуть бити по російських складах, аеродромах, пунктах управління та транспортних вузлах. Це значно вплине на ситуацію на фронті. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "РФ робить запаси? Чим небезпечні бомби Д-30СН та чи є ризики масових скидів по Україні", передають Патріоти України.

"Я не чекаю, що ми з нічого матимемо можливість знищувати носії КАБів. Єдиний варіант, що нам дозволять бити своєю зброєю по Росії й американці раптово нададуть ракети JASSM, і не просто на 370, а на 900 км", - зазначив авіаційний експерт Валерій Романенко.

Зазначимо, AGM-158 JASSM - це високоточна авіаційна ракета класу "повітря-земля". Одним із носіїв є винищувач F-16, кілька одиниць яких Україна вже отримала від Данії та Нідерландів.

На думку експерта, якщо західні партнери нададуть Україні такі ракети без обмежень і у великій кількості, то можуть послідувати удари по ворожих складах, аеродромах, пунктах управління та транспортних вузлах.

Крім того, дальність 900 км означає, що половина виробників російських озброєнь палатиме і вибухатиме від повторної детонації.

"Ось тоді Росія реально посиплеться. Фактично це буде схоже на кінець війни. Але це буде військова поразка РФ. На жаль, американці бояться цього не менше, ніж поразки України", - зазначив Романенко.

"Ми негайно атакуємо Санкт-Петербург та решту стратегічних об'єктах у радіусі 300 кілометрів": Польща та країни Балтії обіцяють рішучу відповідь на воєнну агресію РФ

субота, 12 жовтень 2024, 18:33

Військові керівництва країн східного флангу НАТО вважають реальною імовірність воєнної агресії РФ проти Польщі та Балтійських країн. Тому переконані, що мають бути готові негайно завдати удару у відповідь. . Як пише Bild, представник країн східного фл...

"Росія проїдає свою радянську спадщину": Аналітик спрогнозував, коли в армії Путіна почнуться великі проблеми

субота, 12 жовтень 2024, 18:19

Чисельна перевага Росії у війні проти України, ймовірно, почне знижуватися вже до кінця 2024 року. Росія зараз стикається з дуже серйозними труднощами на тлі великих втрат, передають Патріоти України з посиланням на Business Insider. "Перевага Росії н...