Ось вам і "встали з колін": Чемпіонки світу з РФ плакали, що їх не пустили на міжнародні старти (фото)

Чемпіонка Росії в бігу Світлана Аплачкіна розповіла про реакцію своїх партнерок зі збірної країни з легкої атлетики на бан РФ із боку Всесвітньої федерації. Стрибунка у висоту Марія Ласіцкене та стрибунка з жердиною Анжеліка Сидорова змушені брати участь у внутрішньому чемпіонаті замість виїзду на міжнародні старти, повідомляють Патріоти України.

Обидві є одними з найтитулованіших легкоатлеток країни, що вигравали і чемпіонати світу та чемпіонати Європи. Ласіцкене є переможницею Олімпіади у Токіо. Російська федерація легкої атлетики (ВФЛА) позбавлена членства у World Athletics з 2015 року.

"Народ на чемпіонаті Росії виступає зі сльозами на очах від того, що не може змагатися з найсильнішими та вариться у власному соку. Анжеліка Сидорова з Марією Ласіцкене плакали після своїх стрибків від повного безсилля. Мені теж прикро від того, що я не можу бігати з тими, хто вважається найкращими у світі", – цитує Аплачкіну championat.com.

Також Аплачкіна обурилася словами президента ВФЛА Іриною ПриваловоЇ. "Вона нещодавно сказала таку фразу щодо усунення російських спортсменів від усіх турнірів навіть у нейтральному статусі – мовляв, нічого страшного, психологічно відпочинуть. У сенсі? Про що це взагалі?!" – не стримала емоцій Аплачкіна.
У коментарях російські вболівальники із сарказмом процитували спортсменці слова чиновників, що санкції на користь, і в Європі скоро приповзуть на колінах, благаючи росіян повернутись. Також користувачі нагадали про Україну. Вболівальники здивовані, чому Аплачкіна не розуміє справжню причину дискваліфікації країни.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...