"Ошукані аферистом люди": У Харкові депутата від "ОПЗЖ" облили сечею перед будівлею ОДА (відео)

В Харькове депутата "ОПЗЖ" Родзинского облили мочой перед зданием ОГА: инцидент попал на видео У Харкові депутата від "ОПЗЖ" Анатолія Родзинського облили сечею біля будівлі Харківської облдержадміністрації. Відео нападу з'явилося в Інтернеті, після чого розійшлося по новинних стрічках українських видань, повідомляють Патріоти України.

На опублікованих кадрах невідомий з пляшкою в руках підбіг до політика і вихлюпнув на нього вміст пляшки. "Ошукані аферистом і депутатом міськради Родзинським люди облили його сечею", - зазначено в коментарі до опублікованих кадрів.

При цьому політик на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" дав коментар щодо інциденту і заявив, що нападники зіпсували його піджак вартістю в кілька десятків тисяч гривень. Він також пригрозив кримінальною відповідальністю і тюремним ув'язненням нападникам. Родзинський відповів "замовникам акції" і заявив, що подібними вчинками лінію його поведінки змінити не вдасться. "Замовникам цих "хлопчиків" я можу сказати, що на мене такі методи не діють! Мене палили, підривали, били, різали... пофіг! Я продовжую робити те, що вважаю правильним!" - заявив він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...