"Осмаєв мав бути лише "розминкою": Дмитро Гордон розповів про підготовку ФСБ замаху на голову МВС України (відео)

За словами журналіста, генерал-майор найняв "альфівця" для вбивства Осмаєва.

Дмитро Гордон. Фото: соцмережі.

Журналіст Дмитро Гордон розповів, хто був справжнім об'єктом затриманого генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, і чиє інсценування вбивства довелося організувати, щоб його затримати. Про це він заявив на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Мої джерела стверджують, що вбивство Осмаєва (Адама - ред.) було для Шайтанова своєрідною розминкою. Йому було доручено ліквідувати, фізично усунути міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова", - упевнений він.

За його словами, генерал-майор найняв "альфівця" для вбивства Осмаєва. "Альфівець" був подвійним агентом і Осмаєва було попереджено. Кілька днів тому була інсценізація вбивства Осмаєва. Його загримували, він лежав на землі зі зв'язаними руками. Це фото передали Шайтанову для підтвердження факту виконання замовлення", - додав Гордон.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...