Основна частина окупантів залишається більш ніж за 25 кілометрів від Києва, - розвідка Британії

Київ залишається головною військовою ціллю російських військ, попри невдачі в наступальній операції. Ворог може спробувати оточити українську столицю в найближчі тижні. Про це пише британська розвідка, передають Патріоти України.

Повідомляється про важкі бої на північ від Києва. 2/3 сил РФ, що наступали на місто з північного сходу, застопорилося. Війська, що наступали з боку Гостомеля на північний захід, були відбиті запеклим опором українців.

Основна частина росіян залишається у більш ніж в 25 кілометрах від центру Києва. За оцінками опитаних The Wall Street Journal американських військових аналітиків, через провал по бліцкригу української столиці Путін, схоже, змінив тактику.

Тепер він зосередився на захопленні південних і східних регіонів України, щоб забезпечити сухопутний коридор в окупований Крим. Але стратегічно Кремль не передумав захопити всю країну.

Вранці 24 лютого Росія кинула основні сили в бік Києва, проте четвертий тиждень ЗСУ ефективно відбивають ворога. Противник тимчасово захопив деякі довколишні села і займається терором місцевого населення, облаштовуючи позиції для наступної атаки.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...