"Особлива краса": Одеські гвардійці ефектно знищили на Дніпрі катер з окупантами (відео)

На річці Дніпро одеські гвардійці знищили катер разом з живою силою. Про це повідомили у пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, передають Патріоти України.

"Немає місця окупантам ні на землі, ні на воді українській. Бійці 11-ї бригади ім. Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України на Дніпрі дроном-камікадзе знищили моторний човен противника з особовим складом", - наголосили військові.

За даними пресслужби, разом з катером знищено 5 окупантів. Гвардійці також оприлюднили відео, на якому зафіксована ювелірна робота українських бійців.

Також ролик опублікував український журналіст Роман Бочкала. На кадрах видно, як український дрон-камікадзе наздоганяє російський катер та влучно його знищує. "Дрон знищує катер. Це якась особлива краса", - прокоментував журналіст.

Основну частину атаки зняла камера ударного дрона, а наслідки зафіксувала інша "пташка", що стежила за ворожим катером. На відео видно, що після зустрічі з українським дроном російський катер спалахнув та пішов до дна за лічені секунди.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...