Особливо, якщо досягне успіху на Донбасі: На Заході не впевнені, що Путін відмовився від спроб захоплення Києва

Президент країни-агресора Путін не обов'язково відмовився від спроб захопити Київ, навіть попри те, що в останні дні Росія переключила свою увагу на південну і Східну Україну. Про це повідомляють американські та західні офіційні особи, передають Патріоти України із посиланням на CNN.

Зокрема, офіційні особи очікують, що протягом наступних кількох тижнів російські сили поповнять запаси й передислокуються з метою почати новий масований наступ на Донбасі.

Високопоставлений представник Міністерства оборони повідомив CNN, що досі не зрозуміло, які довгострокові цілі Путіна. США і їх союзники готуються до можливості того, що Путін спробує повторно вдертися до Київської області, як тільки він виконає свої завдання на Донбасі.

Американські, європейські та українські офіційні особи заявили CNN, що вони не вірять, що Росія веде переговори з Україною в дусі доброї волі, і що ці переговори - не більше ніж "димова завіса".

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...