"Особливо ми полюбили літальні апарати": У ГУР Міноборони порадили окупантам починати готуватися до "цікавих подій" (відео)

Головне управління розвідки міністерства оборони України заявило, що окупантам потрібно приготуватися, тому що розплата може чекати на російських військових злочинців вдень і вночі, на землі, у повітрі та воді. Відомство натякнуло, що готує для противника сюрприз, передають Патріоти України.

Такий "анонс" з'явився в соціальних мережах ГУР МО України 6 квітня. У своєму Telegram-каналі пресслужба написала: "А ми, знаєте, за останній рік дуже полюбили проводити операції з використанням літальних апаратів".

Розвідники показали відео навчань, коли на поле бою воїнів доставили вертольоти. Ефектні кадри, судячи з усього, були зняті в теплу пору року, коли й де – не уточнюється. У ГУР наголосили, що вони готують "багато цікавого". Захисники нашої країни пообіцяли, що знищуватимуть окупантів "в режимі нон-стоп". "Немає ще такого місця на Землі, де ви могли б сховатися й ми не дістали б усіх, хто завдав таке горе нашій Батьківщині!" – наголосила пресслужба.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...