Особливо шкодувати їх не будуть: Генерал розповів, коли в Україні чекати нових російських БТГ

Перші російські підрозділи, поповнені в рамках часткової мобілізації в РФ, можуть зайти в Україну через місяць-півтора. Про це в ефірі FREEDOM заявив генерал Ігор Романенко, передають Патріоти України.

При цьому є загроза, що до зими Росія може завести в Україну всі ці 300 тисяч солдатів. Хоча якість підготовки бойовиків залишається під питанням.

"Мобілізаційний ресурс (У Росії - ред.) до 8 мільйонів чоловік, але це цифра теж не реалістична. Всі навчання проводяться наспіх, про якість говорити не доводиться", - пояснив генерал.

Україна, в свою чергу, потребує далекобійних високоточних снарядів, БМП для піхоти, ударної авіації і танків, щоб не розгубити стратегічну ініціативу.

"Особливо шкодувати їх (росіян - ред.) не будуть, а якщо такого рівня підготовка і забезпечення, то це людей переводять в стан гарматного м'яса. Нам такий їх підхід на руку, хоча, звичайно, з великою кількістю це доводиться враховувати: наше керівництво ухвалює відповідні рішення, щоб не втратити стратегічну ініціативу і її нарощувати", - зазначив Романенко.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...