Особливості "негативного наступу" росіян: Окупанти так втікали від ЗСУ, що загубили свого військового (відео)

Українські військові завдали втрат російським окупантам на Ізюмському напрямі. Знищено російський танк, близько десяти загарбників поранено, дані щодо загиблих уточнюються. Налякані влучними ударами ЗСУ окупанти так прагнули втекти від вогню української артилерії, що втратили одного зі своїх солдатів: він вивалився з "броні". Про це повідомляють Telegram-канал "ХС - Харків" та волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

За даними Доніка, 23 липня бійці 93 окремої механізованої бригади ЗСУ завдали втрат окупантам під Ізюмом і змусили їх втекти з поля бою. "Холодноярці натрихсотили трохи росіян під Ізюмом. Майже десяток поранених окупантів. Це лише в одному місці. Ще уточнюються дані щодо загиблих. А це (на відео, яке опублікував волонтер. - Ред.) фінальне відпрацювання російського маневру. Ну типу як атака, але трохи в інший бік", - написав Донік.

За інформацією харківського Telegram-каналу "ХС – Харків", українські воїни знищили, зокрема, танк росіян. "Бійці 93-го ОМБр "Холодний яр" знищили танк окупантів на Ізюмському напрямі, який обстрілював їхні позиції. Рашисти так поспішали втекти, що впустили свого орка".

Момент падіння окупанта і його судомні спроби наздогнати "загарбників, що негативно наступають" - на 30 секунді відео.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...