Особливу увагу приділяють безпеці маршруту: Німеччина розробляє план перекидання військ на випадок агресії Росії

У разі нападу РФ на східному фланзі НАТО через Німеччину протягом трьох-шести місяців потрібно буде перекинути до 800 тисяч солдатів Альянсу та понад 200 тисяч одиниць техніки, пише видання Der Spiegel, передають Патріоти України.

Основним маршрутом із заходу на схід стане автомагістраль А2, що пролягає від міста Оберхаузен у федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія до кільцевої автодороги Берліна.

Особливу увагу приділяють безпеці маршруту, його «вузьким місцям» та альтернативам. Також розглядаються можливості використання цивільної інфраструктури для прийняття й обслуговування такої кількості техніки та військових.

Як пише видання, «вузьким місцем» вважається міст Хоенварте через Ельбу довжиною майже 1200 метрів, оскільки в разі диверсії чи ракетної атаки на нього автомагістраль A2 може стати повністю паралізованою.

12 липня генеральний інспектор збройних сил ФРН Карстен Броєр повідомив, що Німеччина активно готується до можливої війни з Росією і вважає, що до 2029 року для РФ складуться оптимальні умови, щоб розв’язати війну з НАТО.

В Міноборони розповіли, як оголошуватимуть у розшук військовозобов'язаних, котрі не оновили дані до 16 липня

вівторок, 16 липень 2024, 6:32

Оновити свої військово-облікові дані все ще можна цього дня в ТЦК, ЦНАПах або застосунку Резерв +. Українських чоловіків, які не оновили військово-облікові дані, після 16 липня можуть оголошувати у розшук. Це станеться, якщо вони не з'являться в ТЦК по...

Розрахунок Путіна - дотягнути до листопада: Фейгін пояснив, на що робить ставку Кремль

вівторок, 16 липень 2024, 0:20

Російський опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що російський диктатор Володимир Путін намагається довести, що з президентством Дональда Трампа ситуація погіршиться у російсько-україн...