"Особливий" період: Фейгін назвав "фатальний" місяць, якого росіяни найбільше бояться

Російський опозиційний політик та правозахисник Марк Фейгін назвав "фатальний" місяць, якого найбільше бояться росіяни. Виявилося, багато поганих подій для РФ траплялися саме цього місяця. Про це Фейгін розповів "24 каналу", передають Патріоти України.

Російський правозахисник зазначив, що ситуація для ворога залишається досить скрутною. Окупанти розуміють, що українські захисники готують для них "щось цікаве" на фронті.

За словами Фейгіна, він не може робити детальних прогнозів щодо контрнаступу. Проте він припустив, який місяць може стати найкращим для рішучих дій ЗСУ. "Однак я вам скажу, що для Росії усе найгірше траплялось в серпні. Я не знаю, чому. І саме цього місяця вони бояться. Вони побачать якусь фатальну залежність від невдач", - розповів Фейгін.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...