Особливий шарм: Туристи назвали європейське місто, яке дасть фору Парижу

Париж давно асоціюється з романтикою, мистецтвом і неповторним шармом. Це і робить його одним із найпопулярніших туристичних напрямків у світі. Проте є й інші міста, які пропонують не менш захопливі враження та емоції. Про одне з них розповіла керівниця відділу подорожей у TikTok Ханна Беннетт, передають Патріоти України

У світі подорожей останнім часом з'явилася нова тенденція — мандрівники шукають місця, які пропонують атмосферу, подібну до популярних туристичних напрямків, але з меншими натовпами і доступнішою ціною. Такі "обманні" напрямки стають все більш популярними завдяки соціальним мережам, зокрема TikTok, де користувачі активно діляться своїми відкриттями та надихають інших на подорожі.

В останні роки стало зрозуміло, що Париж – не єдине місто, здатне захопити серце туриста. Хоча французька столиця залишається на піку популярності, мандрівники відкривають для себе інші куточки Європи, які не поступаються своїм шармом та багатством культурної спадщини. Одним з таких міст став Брюгге.

Брюгге, столиця Західної Фландрії, розташована на північному заході Бельгії. Це місто зачаровує своїми каналами, мощеними вулицями та середньовічними будівлями, які надають йому виняткового вигляду середньовічної Європи, де кожен куточок міста зберігає пам'ять про минулі століття. Щоб зберегти цю спадщину, було виконано чимало роботи, тому весь центр міста був включений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Однією з найпривабливіших рис Брюгге є його романтична атмосфера та повільний темп життя. Місто ідеально підходить для тих, хто любить неспішно прогулюватися вулицями, милуватися архітектурними шедеврами та насолоджуватися спокійною атмосферою. Туристи можуть досліджувати місто пішки, відвідуючи його визначні місця, або вирушити на прогулянку водними каналами.

Архітектура Брюгге вирізняється своїм готичним стилем з елементами цегляного середньовіччя. Подібно до Парижа, це місто теж зазнало значного впливу мистецтва. Як наслідок, обидва місця зберігають романтичний шарм, який притягує мандрівників з усього світу.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...