"Особисто розмовляв": Тіньков заявив, що російські олігархи не підтримують війну Путіна проти України, але воліють мовчати

Російський ексбанкір Олег Тіньков заявив, що абсолютна більшість найбагатших росіян не підтримує війну. За його словами, у списку найбагатших росіян за версією журналу Forbes з першої 20-ки (більшість з них олігархи) його антивоєнну позицію в особистих розмовах підтримали 12 людей, передають Патріоти України.

"З топ-20 "Форбса" я особисто розмовляв з 12-ма, вони мене підтримують. Консенсус повний. Половина з них каже: у нас колектив, у нас же 70 тис. працює. У кого 70, у кого 100, у кого 200. А інша половина каже: ну а що від нас залежить? Ну, відберуть у нас бізнес, як у тебе", – розповів Тіньков в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю.

На уточнююче пиання, чи має на увазі, що цим мільярдери виступили проти війни, Тіньков відповів ствердно. Хто входить до списку 20 найбагатших росіян за версією видання "Форбс":

Тіньков також заявив, що українська армія сильніша, проте якщо "дійти до Москви", то буде ядерна війна. Бізнесмен вважає, що президенту РФ Володимиру Путіну потрібно запропонувати "гарантії" для того, щоб він погодився закінчити війну та не боявся потрапити під військовий суд.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: