"Остальные - в чистом виде овощи": Політолог назвав трьох людей у РФ, думка яких має значення для Путіна

Оточення президента РФ Володимира Путіна практично повністю «стерильне» і там немає людей, з якими Захід зміг би домовитися про зміну влади. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив політтехнолог та письменник Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

За його словами, за роки при владі Путін видресував у свого оточення повну несамостійність та безініціативність. На даний момент є лише три людини, на думку яких він звертає увагу - це секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев, голова Міноборони Сергій Шойгу, а також керівник «особистої армії Путіна» Росгвардії Віктор Золотов.

Шейтельман наголосив: «Там все очень просто. Там есть один человек — Путин. Там есть три человека, которых он считает за людей, которые способны мыслить и принимать решения. Мы их знаем. Это Патрушев, Шойгу и Золотов… Остальные — в чистом виде овощи… Какой Мишустин, Лавров? О чем вы говорите? Это декорации».

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...