Остання путь героя: На Хмельниччині поховали майора Польового, який загинув на Донбасі

30 травня 2021 року в селищі Наркевичі Волочиського району Хмельницької області провели в останню путь захисника України, хороброго воїна - заступника командира 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України майора Польового Максима Миколайовича, повідомляють Патріоти України з посиланням на Генштаб ЗСУ.

"Він воював за Україну з 2014 року, брав участь у боях за Дебальцеве. У майора Максима Польового залишилися батьки, дружина і двоє дітей. Йому назавжди 36 років", - наголошується в повідомленні.

27 травня 2021 року на Донбасі в районі відповідальності 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади збройні окупаційні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Новотошківське. Унаслідок обстрілу зі стрілецької зброї майор Максим Польовий зазнав несумісного з життям кульового поранення.

У повідомленні наголошується: "Командування Збройних сил України висловлює щирі і глибокі співчуття рідним, близьким загиблого захисника, братам і сестрам по зброї, всім, хто знав та відчував незламний дух Максима Польового.

У прощанні з воїном 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади майором Максимом Польовим взяли участь заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Віктор Бокій, заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майор Олександр Голоднюк, Герой України, командувач військ Оперативного командування "Захід" генерал-майор Сергій Шаптала, командування та військовослужбовці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, представники органів державної влади та місцевого самоврядування Хмельницької області".

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...