"Остання заява Мєдвєдєва - класика психіатрії, коли найстрашніші погрози по факту означають "СОС!" - Голобуцький

"Мєдвєдєв послався на спільну позицію світових лідерів в Давосі "Для досягнення миру Росія повинна зазнати поразки". І визнав, що завтра на саміті в Рамштайні буде узгоджено нову тактику і стратегію ЗСУ, а також узгоджено нові поставки Україні "важкого озброєння і ударних систем". Про це на власній сторінці у Facebook пише політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Отже, розмірковування про "наслідки ПРОГРАШУ" тут читаються буквально: кремлівська алко/геронтократія по 11-х місяцях війни визнала неминучу поразку Росії. Фактично, це був "СОС!" Мєдвєдєва (і не тільки його): "НАТО, не допусти, щоб нас прибрали в процесі поразки – інакше ми встигнемо бахнути по комусь ядерною ракетою".

Дійсно, тепер ядерний шантаж став особистим моментом для російської верхівки: вони точно знають, що на них після поразки чекає мінімум трибунал, максимум – утилізація на замовлення ображених російських еліт. І сподіваються, що НАТО допоможе їм вижити і втриматись – хоча би щоб було кому контролювати "червону кнопку".

Дарма сподіваються. Бо зараз в Росії сотні представників політичної і економічної еліти, що будуть значно поступливіші в питанні денуклеаризації і при тому не мають за собою такого шлейфу військових злочинів".


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...