Останній день літа став для них останнім днем: ЗСУ "демілітаризували" на сході російський вертоліт і безпілотники

Повітряні сили Збройних сил України знищили російський вертоліт та два безпілотники. Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook, передають Патріоти України.

"31 серпня на східному напрямку зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено ворожий вертоліт (імовірно Ка-52) російських окупантів. Крім того, знищено два БпЛА оперативно-тактичного рівня", - йдеться у повідомленні.

При цьому, протягом доби авіація Повітряних сил ЗСУ здійснила понад 70 літаковильотів на різних напрямках. "Екіпажі винищувальної, бомбардувальної, штурмової авіації завдали ракетно-бомбових ударів по наземних цілях окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, українськими силами було уражено склади боєприпасів, взводні та ротні опорні пункти, бойову броньовану техніку, позиції зенітних ракетних комплексів, реактивних систем залпового вогню, живу силу російських окупантів.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...