Останній оплот диктатора: Що відомо про дитячу армію Путіна

Через значні втрати Кремль намагається сформувати нову партію "гарматного м’яса" для продовження боїв. Збираються відправити на війну дітей – так звану "Юнармію" з окупованого Криму, інформують Патріоти України.

Москва не має живої сили для поповнення окупаційних військ в Україні. Тому хочуть залучити в армію дітей з 17 років. Відповідний наказ вже підписав міністр оборони Росії.

Так само робили нацисти

У ЗСУ зауважили, що аналогічні дії здійснювала нацистська Німеччина в роки Другої світової, залучаючи до війни підлітків з "Гітлер'югенду".

Після приходу нацистів до влади вступ дітей та підлітків до "гітлерівської молоді" став обов’язковим. Коли стало зрозуміло, що Німеччина програє війну, нацисти зіткнулись з дефіцитом кадрів.

На дітей легше впливати

У січні 1943 року запровадили обов'язкову службу для молоді допризовного віку. Це були школярі старших класів, однак траплялись навіть 12-річні хлопчики. Дітей переконували у перемозі над ворогом, на них було легше впливати.

Бажаючи довести вірність фюреру, вони безстрашно воювали з супротивником. Діти служили у партизанських загонах, розстрілювали полонених і кидались на танки з гранатами. Наприкінці війни до армії залучили навіть дівчаток.

"Юнармія" стане останнім оплотом Путіна

Дитяча мілітарна організація в Росії максимально схожа до своєї попередниці – "Гітлерюгенду". Радикальна пропагандистська робота забезпечує відданість молоді Путіну. "На черзі наступний крок кремля – використати російських підлітків у ролі "гарматного м’яса". Як і для Гітлера, діти стануть останнім оплотом Путіна напередодні краху рашистського рейху", – попередили у ЗСУ.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...