Останній "подвиг" першого уряду Зеленського: Україна продала 500 тонн медичних масок за кордон перед карантином

У перші тижні пандемії сотні медпрацівників стали жертвами коронавірусу через відсутність елементарних засобів захисту.

Володимир Ар'єв. Фото: Лівий берег.

Митниця озвучила дані про продаж медичних масок за кордон в січні-лютому 2020 року - перед оголошенням в Україні карантину. Про це йдеться у відповіді відомства на запит народного депутата від "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва, який той опублікував у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.

Він зазначив: "Митниця нарешті змогла відповісти на мій запит, не минуло й трьох місяців. Отже, у січні-лютому цього року Україна продала за кордон понад 500 тон (!) медичних масок. Пам‘ятаєте дефіцит на початку карантину. Отож.

Але, новина в іншому. Україна продала Китаю 80 тон масок у січні-лютому. А потім завозила китайські в Україну у березні! Це як? Або дурість, або поклали різницю в кишеню. З огляду на останні події, схиляюсь до другого варіанту.

Ну і вишенька на торті: забезпечити масками Збройні сили України на початку карантину не змогли. Зате 18 тон випустили на продаж в Росію. Агресору. Да, саме так виглядає бізнес на крові, а не ото все, що розповідало коломой-ТБ.

Також: Китаю продавали по 45.000$ за тонну, Польщі по 18.700$, а Росії найдешевше - лише по 3.300$ або по 25 копійок за маску(!!!). Мишебраття! Згадайте ціни у нас, коли ввели карантин".

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...