Останній резерв: Фейгін розповів, скільки окупантів у РФ ще можуть зібрати для війни в Україні

У Російській Федерації глава Чечні Рамзан Кадиров та власник приватної військової компанії "Ліга" (раніше ПВК Вагнера) Євген Пригожин можуть зібрати для війни в Україні 15 тисяч осіб, передають Патріоти України.

Ці люди стануть останнім резервом РФ, розповів російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін. "Думаю, що зараз Кадиров та Пригожин зберуть ще разом 15 тисяч - і ось це буде останній резерв", - вважає експерт.

На його думку, якщо Кадиров та Пригожин не зможуть допомогти, тоді в Росії буде загальна мобілізація, яка може тривати кілька місяців. "…Якщо, звичайно, за ці кілька місяців ситуація для Росії не стане критичною і проводити мобілізацію не буде жодного сенсу", - зазначив співбесідник.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...