"Осудні люди ніяких симптомів не бачать": Лавров публічно прокоментував чутки про "хворого Путіна"

У ЗМІ почали ширитися чутки про те, що хвороба Путіна посилилася, а дехто навіть заявляє про його смерть та підміну на двійника. Очільник МЗС Росії Сергій Лавров відповів на запитання про стан Путіна та його реакцію на провал у війні проти України, передають Патріоти України.

Увесь світ спостерігає не лише за перебігом війни Росії проти України, а й за станом російського диктатора Володимира Путіна. Існують думки, що війна проти України може закінчитися його смертю та крахом режиму.

Очільник російського МЗС Сергій Лавров дав інтерв'ю французькому телеканалу TF1. Наприкінці спілкування, під час якого він стандартно брехав про "денацифікацію", "захист російськомовного населення" та "лицемірство Заходу", він відповів і на запитання про стан російського диктатора Володимира Путіна. Останнім часом у ЗМІ почала ширитися інформація не лише про погіршення його стану, а й навіть про смерть .

За словами Лаврова, Путін щодня з'являється на публіці, його можна побачити на екранах та почути в ефірах. "Не думаю, що осудні люди можуть побачити в цій людині ознаки якоїсь недуги або нездужання. Залишаю це на совісті тих, хто розпускає подібні чутки всупереч повсякденним можливостям переконатися, хто і як виглядає", – заявив Лавров.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...