"От неё рак у людей начинается": Влада окупованого Криму заявила, що півострову не потрібна українська вода

​У соцмережах жителі Криму відповіли Володимиру Константинову, що йому самому вода може і не потрібна, а ось у сільгоспвиробників на цей рахунок інша думка.

Анексований Крим страждає від засухи, пересохли озера, не вистачає води для зрошення ділянок. Раніше проросійські сили на півострові обережно натякали, що після зміни українського президента можна буде підняти питання про повернення дніпровської води в Північно-Кримський канал. Тепер же представник окупаційної адміністрації Володимир Константинов заявив, що Криму дніпровська вода не потрібна, аграрії нібито вже пристосувалися до нових реалій, передають Патріоти України.
Ідею Юрія Мєшкова про повернення до переговорів з водопостачання Константинов зустрів в багнети. Він стверджує, що нібито вода з України брудна і погоджуватися на неї не варто: «Нам вода от Украины не нужна. Она жутко загрязненная. Вода, которая поступала в Крым, способствовала росту онкологических заболеваний… Ее нужно измерить, очищать и только после этого впускать в Крым».

У соцмережах жителі Криму відповіли Константинову, що йому самому вода може бути і не потрібна, а ось у сільгоспвиробників на цей рахунок інша думка. Втім, питання про повернення води в Криму не стояло і не стоїть, тому всі доводи Константинова більше схожі на виправдання.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...